luni, 14 septembrie 2015

Transport Persoane Caransebes - Passau (Novum Travel Timisoara)

Orasul Passau se afla in Germania, la granita cu Austria si este supranumit „Orasul celor trei rauri” sau „Venetia Bavariei” datorita celor trei ape importante din zona: fluviul Dunarea, raurile Inn si Ilz.
transport persoane germania

Ce obiective turistice nu trebuie sa ratezi atunci cand ajungi in orasul Passau? Viziteaza negresit Muzeul Catedralei si Episcopiei din Passau.

Fa o plimbare prin locurile vechi din oras si exploreaza Piata Residenzplatz. Intra in Muzeul Sticlariei pentru a admira celebra arta din sticla de Boemia cu ajutorul serviciului celor de la Novum Travel : transport persoane Germania.

Passau este o destinatie minunata si pentru iubitorii de natura si de peisaje impresionante. Admira locul de intalnire al Dunarii cu raurile Inn si Ilz, dar si zona muntoasa din oras. Cladirile colorate de aici te vor inveseli pe loc si te vor provoca sa faci un tur al orasului pentru a te bucura de toate colturile lui.

Pentru a vedea aceste monumente, rezerva-ti un bilet de autocar pentru destinatia Passau, Germania. Aici vei intalni numeroase locuri incarcate de istorie si arta care abia asteapta sa fie descoperite.  Pana la destinatie calatoresti cu autocare confortabile care iti asigura un drum relaxant si sigur. Costurile sunt accesibile pentru orice buget, fie ca te deplasezi pentru munca sau vrei sa iti satisfaci placerea unei calatorii relaxante.

Este sigur, usor si economic sa calatoresti cu autocarul atunci cand ai ales ca destinatie orasul Passau. Dovada ca transportul de persoane Caransebes Passau este mai avantajos cu autocarul este increderea pe care o calatorii care folosesc periodic aceasta solutie de transport.